en salig blandning av garn o allt.

5 feb. 2012

Sovmorgon mmmm gott................

Här kommer det andra garnet jag köpte så
karamellit så man vill smaka. Sen hade hon hittat ett tyg o sydde små påsar av det till att ha tex strump stickning. Visst är den söt ja kunde inte motstå den. Idag sov jag till nio det var så gott vet inte när det hände. Idår var knoddarna här o busade o stojade. Lill hönan såg ut som en lite räv när hon kom hon hade mammas gamla vita rävmössa. Hon var så söt i den. Sen var dom ute i snön o stojade kul hade dom för att inte tala om Selma hon bara älskade att leka. Liam kastade snö till henne som hon fångade så galant. Sen blev det fika o Liam skulle ha bulle som vanligt. Snart är det klart i köket men har inte fått in diskmaskinen än men det går bra att diska ändå. Här skiner solen och det är - 16 men det är underbart ute. Fick inget stickat i går så jag får ta igen det i dag har ju en del på beställning som jag måste få klart. Tack för alla era krya på hälsningar. Jag känner mig redan bättre. Ha en skön dag o bara njut ..............

9 kommentarer:

Änglarum sa...

Hej! Tack för din hälsning ;) nä men gud vilket gulligt tyg med fåren ;) hur väl känner du till Jkpg? kanske har du varit på Anna k ,Fin rummet o Dimoda? ;) massor av inredning! kramiz Jessica

Maud Freij sa...

Så härligt garn det måste vara kul att börja på det.

Påsarna är också jättefina.

MVH. Maud

Inger Marie sa...

Hei på deg bloggvennen:))
Så koslig du likte min mahonia...den er plantet og vokser ikke vill,men den lille planten jeg fant var nok i jordrester som noen hadde dumpet.
Nydelig garn du har kjøp...blr gøy å se hva du skaper av dette:))
God søndag:)

Skaparglädje sa...

Riktig vårfärg på ditt garn.
Kram!

nattugglan sa...

oj va härligt tyg,, det skulle jag gärna ha haft till lappteknik!! O garnet va ljuvligt..ser så mjukt ut.. Bra att du blir bättre från snuvan. Här har vi lite varmare idag.. nu är det -13..o inne +20.

Rosenvante sa...

Vilket härligt godisgarn.
Visst är det skönt när man får sova så där, kroppen behöver det ibland.
Jag har märkt att jag mår bäst om jag går upp mellan 7,30 - 8,00. Jag blir inte så seg, kan äta frukost i lugn och ro och pyssla lite innan promenaden vid lunchtid med Ines. Sen vill jag gärna lyssna på P4 på morgonen på helgen, gillar deras morgonprogram.
Hoppas du fick lite sticktid i dag så hann lite på det du skulle.

Siv sa...

Läckert garn!
Och tyget är ju riktigt fräsigt. Hade inte heller kunnat låta bli att inhandla det.....
Ha de gott!

Love and be proud sa...

Underbar FÅR-tant! :) :) Önskar dig en härlig början på vecka..och skickar massa postiv energi till dig. :)/L

Gunilla sa...

Å så härligt med sovmorgon, man behöver det ibland /kram