en salig blandning av garn o allt.

9 jan. 2012

Lite av stormarna

Båda dörrarna tog stormen Berit från rännet. Rakt ner föll den ena o den andra ett par meter bort. Ladugården har stått dom flesta stormarna men nu börjar det naggas i kanterna. Men där är inga djur i den längre dom går bara ute. Vem glömde denna tro ? Ja man vet aldrig vad den skulle. I dag skulle jag inte göra något för jag ska o träna sen. Men då inte kan Selma få lida för detta så vi tog oss en runda i alla fall. Lite segt i dag för mig vad är det då inte för kidsen som började skolan idag. Få se när hon kommer hem vilket humör hon har. Jag har virkat på mina vantar i dag så nu är det bara nått varv kvar på tummen. Datorn har strulat hela monnen så jag höll på att bli galen. Men nu tycks det ju fungera. Nu ska vi käka lite innan jag ska iväg . Men ha det så jätte gott så hörs vi...

5 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Den där gamla cykeln tycker jag du ska placera i din trädgård och sätta lite slingerväxter runt i vår. Kommer att bli så fint.
Kram!

Hoffmans Design sa...

Jösses vad den har ställt till det med. Cykeln kommer va jätte fin i din trädgård. Kram Hoffmansdesign

Annelis hantverk sa...

Synd att gamla vackra hus naggas i kanterna och får ger vika med ålderns rätt. Snygg cykel, som kan göras nåt vackert av!
Kram
Anneli

Anonym sa...

det måste ha varit en lång promenad, mellan huset och ladugården ;)

Änglarum sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.