en salig blandning av garn o allt.

17 jan. 2012

Ja säger bar göta petter....

Tänk en våffla med grädde o hemma gjord
björnbärssylt mmmmmmmmmmmmmm Ljuslycktor Jojo gjorde i sommras lagom rostade nu. Ja hade gett vad som helst i morse för att få ligga kvar i sängen. Hur trött som helst alltså, o fortfarande men jag ska nog snart lägga mig o titta på tv om jag kan hålla mej vaken alltså. Efter jobbet var jag hos min diabetes sköterska en sväng kanon bra värde phu tur det. Sen hem o käka lite en sväng med Selma sen kom Mor o Far hjälpte henne med att maska av ett arbete (krångligt). Laga midda sen med Jojo på piano spelning o då passade jag på att gå en sväng runt tills hon var klar. Nu tar vi nya tag i morgon o då ska ni få se garnet jag vann på tradera billigt. Ta hand om er så hörs vi igen.......

4 kommentarer:

Änglar & Hjärtan sa...

mums vad gott med våfflor! Kanske skulle ta och göra lite till helgen :) Så gott med nygräddade våfflor och kaffe med en klick grädde i :)

Ha en finfin kväll!
kram Alexandra

Rosenvante sa...

Haha, så du vinner också garn på Tradera. Min Stempen skrattar alltid när jag säger så, för vi vinner ju inte garnet, bara budgivningen. Men jag ser det alltid som en vinst. :)
Våfflor åt vi på annandagen och då var det jordgubbar och så hade vi hemgjord salmbärssylt, jättegott det också.

Annelie sa...

Det är så spännande att läsa på alla bloggar om vilka fröer som beställs. Jag har insett att jag vill ha minislanggurka (som Isis Drömmar beställt). Men jag har ju så mycket hemma, så jag kan inte beställa mer... Eller? :)

Maud Freij sa...

Snygga ljuslyktor, jag gillar den rostiga stilen.

Hoppas du piggar på dig snart.

MVH. Maud