en salig blandning av garn o allt.

14 nov. 2011

Jag har fått Pippi på något tror ja.....

Idag skickade jag den sista till personalen
på operation i Linköping.
Kanske kommer det mer vem vet. Man börjar snart misströsta varför måste man ha ont hela tiden. Ja jag uppfyllde ju alla kriterier för att få en infarkt så det ska väl vara så. Men det hade något gott med sig i alla fall jag tog sista blosset det 22 sept o det är jag stolt över kan ni tro. Nu ska vi skicka lite kreatur men dom vill inte in i fållorna som vi vill. Så vi får se om Fia blir glad i morgon om nu lille Tobbe går. Jag har gjort handledsvärmare med spets o volang trodde jag inte jag skulle fixa. Har börjat på en mössa med mönster- stickning så järnan får arbeta. Jag måste ju göra något när det inte är så kul som jag vill. Ska även sticka mormorsrutor som ska bli filtar som ska gå till barn i lettland åt stickhjälpen. Men nu orkar jag inte sitta här mer i dag så ha det tills vi hörs igen.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej gör du mössorna på beställning eller ? Bara tänkte en bra julklapp är det både till barn och vuxen ? Du kan kanske ge mig lite info. för jag skulle vilja beställa i så fall.
Med vänliga hälsningar Kerstin

Otaliga projekt sa...

Hej! Vilken fin blogg du har! Tovning är inte alls svårt, men så är det ju med allt man kan! Ta ullen, forma till lite i handen sen är det bara till att börja sticka med tovningsnålen i ullen.

Vill bara säga att det gör väldans ont att sticka sig, men det märker du! Linda